Chord Gitar

Chord Gitar dan Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen: Tresnaku Nggo Sliramu, Saiki Wes Luntur

Chord gitar dan lirik lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen. Lagu bergenre pop ini dirilis pada 2018.

Tribunnews/Herudin
Penyanyi dangdut Via Vallen ditemui saat menghadiri sebuah acara di kawasan Senayan, Jakarta Pusat, Jumat (20/9/2019). Via Vallen mengakui lebih menyukai busana para penyanyi asal Korea, ketimbang musik mereka. Via Vallen mengakui kini dirinya sedang memperhatikan gaya busana dan penampilan Lisa BLACKPINK. Tribunnews/Herudin 

TRIBUNNEWS.COM - Lagu Lali Rasane Tresno merupakan lagu yang dipopulerkan oleh Via Vallen.

Lagu bergenre pop ini dirilis pada 2018.

Chord gitar dan lirik lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen:

[Intro]
C ...
 
 
[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..
 
       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
 
 
[Interlude]
C G Am Em Dm C G
C G Am Em Dm C G C
 
 
[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..
 
       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
 
[Verse]
C                 G
 Mbiyen tau ono roso
             Am
Ning njero dodo
                    Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm                   C
 kowe tego ninggal lungo
            G
Karo wong liyo
                G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo
 
C                 G
 Wis suwe ora ketemu
                     Am
Kowe teko nang ngarepku
                      Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Dm
Sakjroning atiku
              C
Tanpo roso bersalah
               G
kowe genggam tanganku
              G
Terus kowe ngomong
                   Am
pengen balen karo aku
 
           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..
 
 
[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..
 
       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
 
C                  G
 Sakjembare laut samudro
               Am
Bakal tak sebrangi
                     Em
Demi ngentukke tresnamu
            Dm
Pepujaning ati
                   C
nanging opo kowe tego
             G
mblenjani janji
                 G
Nganti eluh iki netes
             C
deres ning pipi
 
                   G
Sudah lupakan saja cerita
              Am
cinta kita berdua
             Em
Karena diantara kita
              Dm
sudah tak ada rasa
                C            G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     G
Kini telah pergi menghilang
    C G Am Em Dm C G
Sayang..
 
 
[Interlude]
C G Am Em Dm C G
 
[Verse]
           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..
 
 
[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..
 
       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..



(Tribunnews.com/Nanda Lusiana Saputri)

Penulis: Nanda Lusiana Saputri
Editor: bunga pradipta p
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved