Breaking News:

Chord Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan, Lengkap dengan Lirik dan Video Klipnya

Berikut ini chprd gitar lagu Sugeng Dalu yang dinyanyikan oleh Denny Caknan, lengkap dengan lirik dan video klipnya.

YouTube Denny Caknan
Chord Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan, Lengkap dengan Lirik dan Video Klipnya 

TRIBUNNEWS.COM - Berikut chord dan lirik lagu Sugeng Dalu yang dinyanyikan oleh Denny Caknan.

Denny Caknan merilis lagu Sugeng Dalu pada tahun 2019.

Video klip Sugeng Dalu yang diunggah pada akun YouTube pribadi Denny Caknan ini telah ditonton sebanyak 108 juta kali

Chord dan lirik lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan.

Baca juga: Chord Gitar Lagu Melukis Senja - Budi Doremi: Izinkan Ku Lukis Senja, Mengukir Namamu di Sana

Baca juga: Chord dan Lirik Lagu Bukti - Virgoun: Beruntungnya Aku Dimiliki Kamu

Denny Caknan.
Denny Caknan. (Tangkap layar kanal YouTube DENNY CAKNAN)
[Intro]
Dm G C G

[Verse] C Sugeng dalu Dm G C Ati sing biyen tau ngelarani Dm Em F Wis suwe we ra rene G We lungo mung masalah sepele C G We golek liyane C Tambah loro Dm G C Yakin we teko nambahi sengsoro Dm Em F Ngrusak tatanan ati F Sing wis pingin lali G C C7 karo gedhe dhuwure balunganmu [Pre-Chorus] Dm F Aku wis ora gagas kata luka C Wis cukup wingi ra pengen mbaleni Dm F Mario lehmu dolanan ati G Wis wayahe we kapok mblenjani [Chorus] F Udan tangise ati G Em Saiki wes rodo terang A F Masio isih kadang kelingan G C Kowe seng tak sayang sayang C7 F  Saiki mung cerito loro G Em Mpun kadung mbekas ning dodo A F Perihe ati sing mbok paringi G C G Wis cukup ra bakal tak baleni [Interlude] Dm G C G [Pre-Chorus] Dm F Aku wis ora gagas kata luka C Wis cukup wingi ra pengen mbaleni Dm F Mario lehmu dolanan ati G Wis wayahe we kapok mblenjani [Chorus] F Udan tangise ati G Em Saiki wes rodo terang A F Masio isih kadang kelingan G C Kowe seng tak sayang sayang C7 F Saiki mung cerito loro G Em Mpun kadung mbekas ning dodo A F Perihe ati sing mbok paringi G C G Wis cukup ra bakal tak baleni F G Perihe ati sing mbok paringi C Ora tak baleni [Outro] C

(Tribunnews.com/Nadya)

Penulis: Adya Ninggar P
Editor: Sri Juliati
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

Produk Populer

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved