Chord Gitar

Chord Gitar Sugeng Dalu - Denny Caknan: Aku Wis Ora Gagas Kata Luka, Wis Cukup Wingi

Inilah chord gitar dan lirik lagu Sugeng Dalu yang dipopulerkan Denny Caknan dan dirilis pada bulan Agustus 2019.

Tangkap layar akun YouTube DENNY CAKNAN
Lagu Sugeng Dalu-Denny Caknan. 

TRIBUNNEWS.COM - Inilah chord gitar dan lirik lagu Sugeng Dalu yang dipopulerkan Denny Caknan.

Lagu ciptaan Denny Caknan ini dirilis pada bulan Agustus 2019.

Denny Caknan dikenal sebagai penyanyi sekaligus pencipta lagu dari Ngawi.

Berikut chord gitar dan lirik lagu Sugeng Dalu dari Denny Caknan:

[Intro]
Dm G C G
 
[Verse]
         C
 Sugeng dalu
Dm         G            C
 Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           Em    F
 Wis suwe we ra rene
                    G
 We lungo mung masalah sepele
               C   G
 We golek liyane
         C
 Tambah loro
Dm         G            C
 Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm           Em    F
 Ngrusak tatanan ati
              F
 Sing wis pingin lali
    G                     C      C7
 karo gedhe dhuwure balunganmu
 
 
[Pre-Chorus]
          Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
           C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
   Dm               F
Mario lehmu dolanan ati
         G
Wis wayahe we kapok mblenjani
 
 
[Chorus]
            F
 Udan tangise ati
G                  Em
 Saiki wes rodo terang
A                   F
 Masio isih kadang kelingan
G                       C
 Kowe seng tak sayang sayang
   C7            F
 Saiki mung cerito loro
G                          Em
 Mpun kadung mbekas ning dodo
A                      F
 Perihe ati sing mbok paringi
G                        C     G
 Wis cukup ra bakal tak baleni
 
 
[Interlude]
Dm G C G
 
 
[Pre-Chorus]
         Dm               F
Aku wis ora gagas kata luka
           C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
   Dm               F
Mario lehmu dolanan ati
         G
Wis wayahe we kapok mblenjani
 
 
[Chorus]
            F
 Udan tangise ati
G                  Em
 Saiki wes rodo terang
A                   F
 Masio isih kadang kelingan
G                       C
 Kowe seng tak sayang sayang
   C7            F
 Saiki mung cerito loro
G                          Em
 Mpun kadung mbekas ning dodo
A                      F
 Perihe ati sing mbok paringi
G                        C     G
 Wis cukup ra bakal tak baleni
 
          F                 G
 Perihe ati sing mbok paringi
          C
 Ora tak baleni
 
[Outro]
C

Baca juga: Chord Gitar Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk, Lengkap dengan Lirik Lagu dan Video Klipnya

Baca juga: Chord Dasar Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan: Mbiyen Aku Jek Betah Suwe-suwe Wegah

(Tribunnews.com)

Simak Chord Gitar lainnya

Sumber: TribunSolo.com
  • KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2023 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved